ODRŽANE RADIONICE IZVAN EFZG-a

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije održalo je 12. siječnja 2022. godine Informativni dan u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u središnjoj Europi primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd. Materijale Informativnog dana možete pronaći ovdje.

8. lipnja 2021. godine održan je webinar za natječaj Erasmus+ Alliances for Innovation 2021. Prezentacija i više informacija dostupno je ovdje.

Također, sredinom lipnja 2021. godine održan je webinar u okviru COST programa. Više je informacija dostupno ovdje.

Nastavno na webinar za KA2 suradnička partnerstva koji je održan 31. ožujka 2021. godine, ovdje možete pronaći dodatne materijale za podršku potencijalnim prijaviteljima koje je pripremila Agencija za mobilnost i programe EU.

Natječajna dokumentacija dostupna je na ovoj poveznici, a prijave se izvršavaju putem ovoga portala na kojemu je potrebno izraditi korisnički račun.

U organizaciji Europske komisije 15. travnja 2021. godine održaj je webinar na temu prijave Erasmus+ projekta u okviru Jean Monnet Teacher Traininga. Webinar je dostupan na službenim stranicama Europske komisije.

Agencija za mobilnost i programe EU održala je 9. travnja 2021. godine webinar za Erasmus+ KA1 u području visokoga obrazovanja. Niže su dostupne dvije prezentacije s vrlo korisnim informacijama i poveznicama na važne stranice, a također je dostupna i snimka webinara. Objava dodatnih informacija za centralizirane aktivnosti se očekuje 14. travnja na portalu Funding&Tender opportunities.
Agencija za mobilnost i programe EU stavila je na raspolaganje snimku webinara održanoga 31. ožujka 2021. godine za Erasmus+ KA2 i centralizirane aktivnosti u visokom obrazovanju.

Agencija za mobilnost i programe EU održala je 31. ožujka 2021. godine webinar za Erasmus+ KA2 i centralizirane aktivnosti u visokom obrazovanju. Niže su dostupne dvije prezentacije s vrlo korisnim informacijama i poveznicama na važne stranice. Objava dodatnih informacija za centralizirane aktivnosti se očekuje 14. travnja na portalu Funding&Tender opportunities.

Europska komisija organizirala je webinar na temu pripreme uspješnih projektnih prijedloga u sklopu Programa Obzor Europa pod naslovom How to prepare a successful proposal in Horizon Europe. Webinar je održan 24. ožujka 2021. godine, a putem YouTube kanala ga možete ponovno pogledati. Ovdje možete pogledati jutarnju sekciju, početak je oko 42. minute videa.

Popodnevna sekcija webinara u organizaciji Europske komisije održanoga 24. ožujka 2021. godine pod naslovom How to prepare a successful proposal in Horizon Europe dostupna je putem ove poveznice na YouTube kanal.

15. ožujka 2021. godine održan je CHANSE Webinar na kojem je predstavljen Call for transnational research projects - Transformations: Social and Cultural Dynamics in the Digital Age.

Cijeli webinar možete pogledati na službenoj CHANSE Facebook stranici (webinar započinje nakon otprilike 5 minuta).

Sve informacije o samome natječaju dostupne su na službenoj CHANSE web stranici.

23. veljače 2021. godine održan je COST online Info Day na kojem je prezentirano kako se priključiti pojedinom COST actionu te kako pokrenuti svoj COST action, a također su predstavljena i praktična iskustva. Više informacija o događaja kao i snimku događaja možete pronaći ovdje.

U četvrtak, 28. siječnja 2021. godine održana je informativna radionica za otvoreni natječaj Hrvatske zaklade za znanost „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti”, DOK-2021-02, rok prijave 16. veljače do 13:00 sati.

Više informacija i prezentacija s radionice dostupni su ovdje.

Sva natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.